Täsmennettäköön vielä, että mitoilla 174cm/71kg olen paperilla ihan sopusuhtainen, normaalipainoinen jne.

Luonnossa sitä en kuitenkaan ole.

Kuten mainitsin, vihaan liikuntaa, enkä ole koskaan eläessäni harrastanut mitään, mistä kehittyisi lihaksia. Kaikki painoni on siis pehmeää ihraa ja tällä hetkellä se tursuaa ikävän muffinssimaisesti jopa XL-housujen kauluksen yli. Pahimpina päivinä istuin housut auki toimistolla. Se, jos mikä tuntuu ilkeältä (korvien välissä siis, vatsassa toki ihanalta, heh).

En usko, että lantioni mahtuu enää koskaan 38 koon vaatteisiin (synnytys jne), mutta haluan mahtua koon 40 housuihin  mukavasti. Tällä hetkellä osa 42 housuista ei mene kiinni ja alushousut on kaikki kokoa 44/46.

Rinnoista joudun tämän projektin kuluessa taas luopumaan, mutta se on ihan ok, jos palkintona mahdun vastaavasti taas vaikka jopa M-koon yläosiin ilman, että tursuilen.

Tiedän, että sellaiset 174cm/50kg "mä oon niin läski" -valittajat ärsyttää ihan sikana, mutta yritän nyt sanallisesti todistaa teille, etten ole sellainen, vaikken sairaalloisen ylipainoinen olekaan. Minussa on pehmeää, mitä vähentää, uskokaa pois! Kuvia EHKÄ myöhemmin.