Olin eilen yksin kotona ja koikkelehdin hetken alasti peilin edessä mittanauhan kanssa. Tässä tulokset:

Vyötärö (kadoksissa, mutta se kapeampi kohta, joka muodostuu lähinnä kylkiin): 92cm
Maha (se ehdottomasti paksuin kohtani navan alla): 102cm
Oikea käsivarsi: 29,5cm
Oikea reisi: 62,5cm

Kävin illalla 26 minuutin pyörälenkillä! Jessus, että oli rankkaa! Valitsin kohtalaisen tasaisen maaston, joten piti polkea jatkuvasti ja kun alla on "mummopyörä", kropasta ei saa yhtään apuja polkemiseen, kaikki tapahtuu reisillä. Tuollaisen pyörän polkeminen on sama kuin polkisi vessanpöntöllä eteenpäin. Maastopyörässä saa apuja yläkropasta lähtien, tuossa vaan kökötetään selkä suorana ja liikutetaan jalkoja. Oli rankkaa. Puhelinkin hikosi taskussa. 
Lenkin jälkeen sohin vähän jotain lihaskuntojuttuja, mutta en jaksanut tehdä niitä yhtään tosissani.

Katselin tuossa aiempaa (ei julkista) painotaulukkoani (seurasin pari kertaa tuossa keväällä painoa, kun harkitsin laihduttamista) ja näköjään mulla voi vaihdella illan ja aamun välillä paino jopa 1,2 kiloa. Aika hurjaa. Täytynee motivaation vuoksi keskittyä jatkossa aamupunnituksiin... Ja ehkä tuo tavoitteen 64 kiloakin voisi olla aamupaino.

Eilen illalla painoin 70,7kg, tänään aamulla 69,8. Nyt eroa oli 900g, paljon mielestäni sekin. Toki tuo meidän vaaka tuntuu välillä vähän arpovan painoja, painan esim. saman verran yksin ja joku selkeästi parikiloinen esine sylissä. Vaaka haluaa näyttää aina sitä edellistä mittaamaansa painoa, jos sitä ei järjestelmällisesti ohjaa erilaisia painoja vaihtelemalla tekemään uusia mittauksia. Vain, jos ero on selkeä, sitten se vaihtaa lukemaa. Aamullakin se tarjosi ensin tuota illan painoa, mutta viime hetkillä tajusi, että "eiku, odotas..".

En syönytkään eilen Go Fat Go:n mukaisesti. Huomasin heti, että se tuntuu korvien välissä liian suurelta ruokamäärältä... ja kun kotona ei ollut mitään järkevää, ruokavalioon sopivaa kasvista, söin illalliseksi vain kaksi kananmunan valkuaista ja iltapalaksi omenan. Se on huomattavasti liian vähän tuohon ruokavalioon nähden... Saa nyt nähdä, jaksanko noudattaa Go Fat Go:ta, vai menenkö tuollaisella vähän karsitulla versiolla. Pääasia, että syömäni ruokajutut on järkeviä, ei enää Big Mac -aterioita tai juustokakkua! Toki liian alhaiset kalorimäärät kostautuvat sitten hoikistumisen hidastumisena, mutta toisaalta, vähän kaloreita on vähän kaloreita - kyllä silläkin laihtuu.